HomeTratamente LaserContactati-ne
Tratamente Laser
Tratamente Laser

Tratamente Laser (3)

Tratamente Laser

Tratamente Laser Cu Harmony Xl

Tratamentele laser cu aparatul Alma Harmony sunt caracterizate printr-o tehnica de mare performanta prin multiple module multifucntionale si prin posibilitatea de upgradare.

Cea mai populara utilizare a laserului este epilarea definitiva. Aparatul pentru epilare definitiva Soprano actioneaza prin incalzirea usoara si sigura a dermei la o temperatura care distruge foliculul de par si previne cresterea acestuia la loc, fara sa raneasca tesutul din jur. Aparatul Soprano este unic datorita metodei de lucru “in miscare”, care elimina orice discomfort. In loc sa distruga pur si simplu parul nedorit, incalzeste foliculul de par gradual, cu usurinta. Astfel, datorita tehnologiei inovative, elimina inclusiv des intalnita problema a punctelor de pe piele care au fost ocolite.

Peelingul de weekend confera pielii un aspect catifelat si luminos, prin indepartarea imperfectiunilor cauzate de varsta sau de un stil de viata activ. Peelingul de "weekend", se adreaseaza modificarilor aparute la nivelul pielii care iti dau senzatia de un ten incarcat si lipsit de vitalitate. Poti sa observi reale imbunatatiri ale aspectului si ale calitatii pielii in doar cateva zile.