De ce lifting de frunte? Pentru ca majoritatea femeilor si barbatilor cu varste cuprinse intre 40- 60 de ani sunt dezamagiti de aspectul fetei: sprancene cazute, riduri profunde, o fata ce exprima mereu oboseala si ingrijorare. Liftingul de frunte este o procedura prin care este corectata pozitia cazuta a sprancenelor, sunt eliminate inesteticele riduri de pe frunte, astfel indepartandu-se semnele de oboseala, incruntare, ingrijorare.

In cadrul operatiei se vor repozitiona sau indeparta muschii ce cauzeaza ridurile si pielea in exces si se vor repozitiona sprancenele. Operatia se face deobicei cu anestezie locala sau sedare intravenoasa, la cererea pacientului se poate face si anestezie generala bineinteles costurile operatiei vor mai creste.

Tehnica de incizie este limitata si consta in efectuarea a doau taieturi de aproximativ 4 cm la nivelul pielii paroase a capului astfel cicatricea nu se va observa. Prin aceste zone se va manevra ridicarea sprancenelor si se va elimina pielea in exces.
La aceasta tehnica se poate folosi atat procedura de tip “ coronal” cat si cea de tip “ endoscopic”.
La procedura de tip coronal incizia la nivelul pielii paroase a capului se extinde inspre urechi, tesuturile profunde ale fruntii sunt initial separate si apoi ridicate.

Operatia dureaza intre una si 2 ore. Dupa operatie se va pune un bandaj in jurul fruntii. Cresterea in volum a tesuturilor se poate accentua in primele 2-3 zile. Edemul si contuzia dispar in 7-10 zile. Mai multe detalii veti primi in urma consultatiei.Chirurgie estetica

Transferul de grasime proprie

Ce este transferul autolog de grasime? Transferul de grasime se mai numeste si reintinerire…

Chirurgie plastica

Ectropion

Ectropionul (gr. ek = in afara, si trope = intoarcere) este o tulburare de…

Chirurgie plastica

Ptoza palpebrala severa

Blefaroplastia sau chirurgia pleoapelor este procedeul chirurgical de indepartare a accesului de piele, grasime…