Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala 1993.

Dr. Mirela Sorina Nicolau are o experienta in anestezie si terapie intensiva de peste 12 ani, activitatea sa desfasurandu-se in una din cele mai mari clinici de anestezie si terapie intensiva din tara, in Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

In pregatirea sa s-a bucurat de indrumarea d-nei. Conferentiar Dr. Ioana Marina Grintescu, a carei colaboratoare este si in prezent.

Dr. Nicolau este autor si coautor al unei serii de articole de specialitate aparute in reviste din tara – „Jurnalul Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva”, „Revista Romana de Anatomie functionala si clinica, macro- si microscopic, si de Antropologie”, „Revista Romana de Nutritie Clinica”, dar si din strainatate „European Journal of Anesthesiology”,” Clinical Nutrition. ”

Nivelul profesional al Dr. Nicolau este reflectat si de activitatea sa ca membra a numeroase societati si organizatii de

specialitate autohtone si internationale:

– Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI), din 1996.
– Membru fondator al Societatii Romane de Nutritie Enterala si Parenterala (ROSPEN), 1999.
– Trezorier ROSPEN din 2002, Societatea Romana de Anestezie Regionala (SRAR), din 1997.
– European Society of Anesthesiology (ESA), din 1999.
– European Society of Parenteral and Enteral Nutrition (ESPEN), din 1999.

In bogata sa activitate profesionala Dr. Nicolau a cautat permanent sa-si imbunatateasca pregatirea profesionala participand in fiecare an la cursuri, conferinte si congrese de specialitate, interne si internationale, pentru a oferi pacientilor sai siguranta, confort si satisfactie.Dr. Moraru Raluca Maria

Prenume: Raluca Maria Nume: Moraru Nume anterior: Maxim Data nasterii: 05 .06 .1977 Locul:…

Dr. Iuliana Grecu

Dr. Iuliana Adriana Grecu nascuta pe 29 octombrie 1968 in Bucuresti a absolvit Universitatea…